I tvivl om brugernavn?

Jeg er sikker på brugernavnet, men i tvivl om password
Den mest enkle måde er at få et nyt password tilsendt. Tryk på følgende link.

Jeg har bestilt et nyt password, men ikke modtaget dette.
Det nye password er sendt automatisk og fremme inden for højst to minutter. Hvis ikke det ankommer (tjek spamfilteret), er der muligvis fejl i brugernavn eller email-adresse. Send venligst (1) Deres fulde navn, (2) email-adresse, (3) adresse, (4) telefonnummer til Redaktionen per email til redaktion@krigsvidenskab.dk. Vi tilstræber at hjælpe inden for en dag, men kan af og til vende tilbage i løbet af nogle timer.

Jeg er sikker på mit password, men usikker på brugernavnet
Du kan både logge ind med dit brugernavn, eller din i selskabet registrerede, emailadresse. Hvis du ikke er sikker på dit brugernavn eller hvilken emailadresse du er registreret med, send venligst (1) Deres fulde navn, (2) email-adresse, (3) adresse, (4) telefonnummer til Redaktionen per email til redaktion@krigsvidenskab.dk. Vi tilstræber at hjælpe inden for en dag, men kan ofte vende tilbage inden for et par timer.

Jeg er mangeårigt medlem af Selskabet og abonnent på Militært Tidsskrift, og har ikke logget ind på portalen før. Hvad er mit brugernavn og password?
Der er tre muligheder for at få adgang, vælg efter temperament:

  • Den hurtige, men omstændelige: Opret Dem selv som ny bruger, udfyld alle oplysninger (husk billede). Redaktionen sletter efterfølgende dobbeltposten i medlemsdatabasen.
  • Den nemme: Send venligst (1) Deres fulde navn, (2) email-adresse, (3) adresse, (4) telefonnummer til Redaktionen per email til redaktion@krigsvidenskab.dk. Vi tilsender brugernavn og password inden for en dag, men kan ofte vende tilbage inden for et par timer.
  • Alternativet: De kan logge ind med brugernavn eller, din i selskabet registrerede, emailadresse. Kan De ikke huske dit brugernavn, kan De da prøve at logge ind med email. 
  • Den modige: Abonnenter på Militært Tidsskrift er automatisk blevet oprettet som brugere på Krigsvidenskab.dk med brugernavnet er autogenereret som en kombination af for-, mellem- og efternavn, punktum og understregning. Hvis det fulde navn er Jens Anders Jensen vil brugernavnet være i stil med: Jens_A._Jensen, Jens_Anders_Jensen evt. med små begyndelsesbogstaver. Gæt et brugernavn og anmod her om nyt password. Korrekt gæt belønnes med email med nyt password inden for et par minutter. 

Nye medlemmer af Krigsvidenskab.dk i tvivl om brugernavn
Medlemmer af krigsvidenskab.dk som selv har oprettet en bruger har selv valgt brugernavn. Man bør have brugt sit fulde navn som brugernavn, og det er derfor et godt sted at starte. Hvis ens fulde navn er Jens Anders Jensen, vil vi råde Dem til at prøve at anmode om nyt password her med: Jens Anders Jensen, Jens A. Jensen eller Jens Jensen. Er man uden held, send venligst Deres fulde navn, email-adresse, postadresse og telefonnummer til Redaktionen per email til redaktion@krigsvidenskab.dk.

Det driller fortsat!
Alle medlemmer er meget velkomne til at kontakte per email til redaktion@krigsvidenskab.dk hvis man oplever problemer med at logge ind. Jo mere præcist De beskriver de problemerne, jo bedre kan vi hjælpe Dem videre samt undgå lignende problemer i fremtiden. Beskriv problemet, og skriv gerne hvilken browser De bruger og den fejltekst De evt. modtager. 

Mvh. Redaktionen

Del: